Despre noi

Ne-am infiintat in 2010 ca o tanara echipa al carei scop il reprezinta acela de a-ti furniza toate accesoriile si produsele de ingrijire de care are nevoie masina ta. Comercializam o gama larga de produse de cea mai buna calitate.
 
www.corexgrup.ro  este un magazine online care va ofera posibilitatea de a achizitiona permanent sau la comanda produse sigure si de calitate, conform cerintelor  fiecarui client, asigurandu-va cu promptitudine transportul catre locatiile dvs. prin serviciile de curierat rapid sau prin Posta Romana.
 
Magazinul nostru online va ofera posibilitatea de a achizitiona produsele dorite foarte usor, prin comandarea lor din fata calculatorului, fara a mai fi necesara deplasarea dvs.
 
De altfel, cunoastem nevoile fiecarui autoturism, iar noi va stam la dispozitie si cu servicii de consultanta in ceea ce priveste alegerea produselor care sa raspunda cerintelor masinii tale.
 
Prin intermediul furnizorilor nostrii vom satisface in totalitate comenzile si cererile clientilor nostrii, avand posibilitati practice sa comercializam orice tip de produse din cele de pe site-ul nostru si nu numai.
 
Va multumim ca folositi Corexgrup.ro
CorexGrup.ro © 2023 | creat cu de unWeb.ro

Contact

Cu ce te putem ajuta?

Locația noastră

București, Sector 6, Strada Locotenent Colonel Constantin Marinescu 1 Bis,
Cod postal: 060125

0728.115.851

Luni - Vineri : 09-17
Sâmbata: Închis
Duminică: Închis