Termeni & Conditii

Conditii de utilizare:

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.corexgrup.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.
Magazinul online www.corexgrup.ro este operat de SC Corex Auto Grup SRL, CUI RO17236104, cu sediul in Bucuresti, Str. Lt. Col. Constantin Marinescu, Nr. 1, Sector 6 punct de lucru in Bucuresti, Str. Lt. Col. Constantin Marinescu, cont bancar RO68 BREL 0002 0004 4907 0100 deschis la LIBRA BANK Rahova , inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J40/5482/2010, incadrata in clasa CAEN 4232 – Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule.

Intregul continut al acestui site www.corexgrup.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Corex Auto Grup  S.R.L. si este apărat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. Corex Auto Grup S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 
Adresa e-mail pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor (raportarea continutului ce nu apartine magazinului nostru): office@corexgrup.ro.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.corexgrup.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.corexgrup.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt. sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul
Continutul site-ului www.corexgrup.ro nu poate fi reprodus, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, fara permisiunea anterioara scrisã a Corex Auto Grup Srl.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

Dispozitii finale


S.C. Corex Auto Grup S.R.L. nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.corexgrup.ro.
S.C. Corex Auto Grup S.R.L. nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.corexgrup.ro.
S.C. Corex Auto Grup S.R.L., proprietarul www.corexgrup.ro, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.
S.C. Corex Auto Grup S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.autowebshop.ro, fara acordul dumneavoastra explicit.
S.C. Corex Auto Grup S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
S.C. Corex Auto Grup S.R.L isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.corexgrup.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.


Despre comanda

Toate produsele de pe site-ul Corexgrup.ro, sunt vandute numai pe baza de factura, astfel ca, in acord cu legislatia fiscala in vigoare, factura trebuie completata, obligatoriu, cu datele complete ale clientului. Ne obligam ca aceste date sa fie tinute confidentiale si sa fie folosite de catre Corexgrup.ro doar in scop de vanzare catre client. 
E-mail primit dupa depunerea comenzii online nu reprezinta o confirmare concreta a comenzi. Este doar un raspuns automat ce se genereaza automat dupa ce clientul introduce toate datele de facturare si livrare, si dupa ce apasa butonul "Comanda" in cosul de cumparaturi. E-mail-ul primit automat contine datele comenzii, produsele comandate si costul total al achizitiei.
Daca unul dintre colegii nostri de la departamentul de vanzari confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail sau SMS) din partea Vanzatorului catre Cumparator.
 
Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca o comanda finalizata.
 
Va rugam sa tineti cont de faptul ca disponibilitatea afisata pentru un produs sau mai multe produse poate sa nu mai fie valabila in momentul in care va procesam comanda. O comanda finalizata inseamna o comanda confirmata prin mail/SMS de catre unul dintre colegii nostri de la Departamentul de Vanzari!
Comanda se poate plasa telefonic, online prin inregistrare, sau prin comanda rapida.

Politica de confidentialitate - Prelucrarea datelor personale
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
SC Corex Auto Grup SRL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. 
In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0733.989.039.
Scopul colectarii datelor este:
- informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor
- informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor
- evaluarea produselor si serviciilor oferite
- activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Conditii de garantie:
      - La solicitarea de reparatii in garantie, se recomanda cumparatorului sa prezinte certificatul de garantie. In cazul in care acest document nu este disponibil, cumpararea produsului de la firma noastra trebuie dovedita prin facture sau chitanta de cumparare a produsului.
      - Demonstratia de buna functionare si explicatia modulului de utilizare au fost facute cumparatorului in momentul vanzarii.
   -  Cumparatorul are obligatia respectarii instructiunilor de utilizare.
     -  Pentru reparatii in perioada de garantie apelati numai la reprezentantii autorizati.
     -  Garantia nu se extinde asupra accesoriilor si consumabilelor.
     -  Montajul se va efectua numai in unitati autorizate.
Pierderea garantiei :
-  Nerespectarea conditiilor de instalare si utilizare, asa cum sunt descrise in instructiunile de utilizare cei nsotesc produsul, precum si utilizarea acestuia in alt regim sau scop decat cele pentru care a fost realizat.
 -  Desigilarea, modificarea sau reparatiile efectuate de personae neautorizate.
 -  Avarii mecanice (loviri, spargeri, indoituri) sau fizico-chimice (expunere la surse de caldura, medii umede sau corozive)
 -  Defectiuni provocate din vina utilizatorului.
 -  Defecte de aspect neconstatate la cumparare (butoane sau mufe lipsa, fisuri, sigilii desfacute, etc.).

CorexGrup.ro © 2024 | creat cu de unWeb.ro

Contact

Cu ce te putem ajuta?

Locația noastră

București, Sector 6, Strada Locotenent Colonel Constantin Marinescu 1 Bis,
Cod postal: 060125

0728.115.851

Luni - Vineri : 09-17
Sâmbata: Închis
Duminică: Închis